16 november: Seminar Robotica in agrifood business

AI-agenda

Robotica speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse agrifood business. Het vraagt om investeringen, kennis en praktische inzichten. Wat kunnen we leren van bedrijven die zich al verregaand hebben toegelegd op robotica? Hoe zit het met financiering en subsidies? Tijdens dit seminar worden de meest actuele mogelijkheden en belangrijkste aandachtspunten besproken door experts en toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Registratie deadline: 1 november 2021

Waarom dit seminar volgen?

Na het seminar heb je een actueel overzicht van zowel de huidige als toekomstige mogelijkheden van robotica voor de agrifood business. Daarnaast is er ruime gelegenheid om met de experts en andere deelnemers kennis en ervaringen uit te wisselen en te spreken over eventuele samenwerking. Een rondgang langs de robot-labs, maakt ook deel uit van dit programma.

Voor wie is dit seminar?

Dit seminar is bestemd voor professionals, die als ontwikkelaar of eindgebruiker betrokken zijn bij de automatisering van teelt, verwerking of logistiek, in zowel land- en tuinbouw als in de levensmiddelenindustrie.

Programma en onderwerpen

Tijdens het seminar wordt ingegaan op de noodzaak en mogelijkheden van verdere automatisering en robotisering in de Food sector. Naast diverse presentaties bevat het programma ook praktijkvoorbeelden en ruim voldoende tijd voor interactie met de experts en deelnemers. 

Cursusleider

De cursusleider van dit seminar is ir. PHI (Paul) Goethals MSc, Wageningen University & Research.

Meer informatie & aanmelden

Schrijf je hier in voor het seminar Robotica in agrifood business of download eerst de brochure. Vragen? Neem contact op met de programmamanager Astrid Kuhlkamp-Kleissen via Wageningen University & Research.