Artificial Inteligence in het onderwijs

AI-agenda Onderwijs

Wil je dat het nakijken makkelijker gaat? Wil je dat leerlingen en/of studenten betere feedback ontvangen? Wil je dat zij sneller op de juiste plek terechtkomen? Dit zijn vragen waar AI in het onderwijs mogelijk bij kan helpen. Wil je hiermee aan de slag? Doe dan mee aan de Hackaton AI 2023!

Wat is een hackaton?

Een hackaton is een activiteit waarin deelnemers in een korte tijd non-stop bezig zijn met één bepaalde casus. Het thema van deze hackaton is AI in het onderwijs. Er speelt heel veel rondom AI in het onderwijs, denk bijvoorbeeld aan ChatGPT. Voor het meedoen aan deze hackaton is kennis van Artificial Intelligence een pré, maar niet vereist: er lopen ook experts (Jedi's) rond om teams te ondersteunen. Daarnaast worden alle deelnemers gevraagd om voorafgaand een online professionalisering te volgen. 

We nodigen docenten, schoolleiders, managers, studenten, leerlingen en andere geïnteresseerden uit om in teams van 6-8 personen gedurende drie dagen (8, 9 en 10 november 2023) te werken aan een feedbackprobleem. Onder begeleiding van de Jedi's gaan deze teams aan de slag met het ontwikkelen van hun eigen AI-toepassing voor de gekozen casus. Op 10 november zullen alle teams hun oplossingen presenteren aan een deskundige jury, die de presentaties zal beoordelen en uiteindelijk een winnaar zal selecteren.

Aanmelden
Meld je hier aan voor de Hackaton AI in teams van 6-8 personen. Mocht het niet lukken om een team samen te stellen, dan kun je je aanmelden als individu en maken wij teams van de individuele aanmeldingen (let op: het is in dat geval dus afhankelijk van andere individuele opgaves of je mee kunt doen).

Bekijk voor meer informatie de website

Ook interessant voor jou
AiNed geeft stevige impuls aan mkb voor ontwikkeling en toepassing van AI
14 augustus 2023
Verder lezen
meet-up on Data Science and AI knowledge & skills needed from the perspective of the employers
21 september 2023
Impulse Building, Wageningen University
Verder lezen
Mbo-studenten ontwerpen zelfvarende speedboot en schaakmachine met AI Verder lezen
Dutch applied AI Award
26 april 2023
Verder lezen
VIDEO De toekomst van artificiële intelligentie in het onderwijs
3 november 2021
Verder lezen
AI-hub Oost-Nederland is partner van