ECP Jaarfestival 2023: Speciale Sessie over AI door NL AIC

AI-agenda

Op woensdag 16 november 2023 vindt het ECP Jaarfestival plaats in de Fokker Terminal in Den Haag, ter viering van het 25-jarig jubileum van ECP. De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) is ook aanwezig, tezamen met o.a. de werkgroepen Human Capital en Publieke Diensten. De NL AIC organiseert meerdere activiteiten, waaronder een eigen sessie.

Sessie: Generative AI vs Narrow AI, Nu en in de Toekomst

De ontwikkelingen in de wereld van kunstmatige intelligentie (AI) gaan razendsnel en hebben een impact op vrijwel alle sectoren. Deze sessie heeft als doel de vele facetten van AI inzichtelijk te maken en zal onder andere ingaan op:

  • Actualiteiten rondom AI | met een introductiepresentatie door Eppo van Nispen tot Sevenaer.
  • Een praktijkvoorbeeld | Een use case presentatie door ECP-deelnemer CapGemini.
  • De effecten en Raakvlakken van AI | Een paneldiscussie met experts uit diverse disciplines, gemodereerd door Coalitiemanager Kees van der Klauw. Enkele vragen worden vooraf ingediend door deelnemers van de NL AIC.

    Tot dusver bevestigde panelleden:
    Katja van Kranenburg (Voorzitter werkgroep Human Capital)
    Elja Daae (Voorzitter werkgroep Publieke Diensten)

ECP Jaarfestival: 25 Jaar Digitalisering

Dit jaar viert ECP haar 25-jarig bestaan, een kwart eeuw van digitale revolutie. Tijdens het festival wordt er uitgebreid stilgestaan bij de ontwikkelingen van de afgelopen 25 jaar en de rol die ECP daarin heeft gespeeld. Het programma staat bol van actuele thema’s, ontmoetingen en kennissessies. Bezoek de ECP-website voor meer informatie.

Programma en Sprekers
De dag is gevuld met een scala aan activiteiten, van een plenaire opening tot diverse break-out rondes. Houd hun website en sociale media kanalen in de gaten voor updates over de sprekers en het definitieve programma.

Deelname en Netwerken
Neem deel aan keynotes en break-out sessies en blijf op de hoogte van de veranderende digitale wereld. Ontmoet gelijkgestemden, deel kennis en leg nieuwe contacten. Met tal van netwerkmogelijkheden is het ECP Jaarfestival 2023 de ideale gelegenheid voor zowel nieuwe als bestaande relaties.

Locatie
Het evenement vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag, een CO2-neutrale locatie met een rijke geschiedenis.

Schrijf je hier in. 

AI-hub Oost-Nederland is partner van