Voor wie is dit evenement?
Onderneem jij in de voedselverwerkende industrie in Regio Zwolle en/of Flevoland en ben je benieuwd wat digitalisering en AI kunnen betekenen binnen jouw bedrijf? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou!
Doel
Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met de mogelijkheden en hoor je de ervaringen van mede-ondernemers op het gebied van digitalisering en AI. Bijvoorbeeld kwaliteitscontrole door vision met robotisering te combineren, het optimaliseren van inladen van pallets of het verbeteren van recepturen door monitoren van procesparameters.
Programma
14.45 uur | inloop
15.00 uur | start programma
15.10 uur | Arjan Dijk, algemeen directeur van familiebedrijf Oliehoorn vertelt over zijn ervaringen met digitalisering en bespreekt zijn visie op de toekomst van digitalisering en AI
15.40 uur | Erik Hekhuizen van Van Dijk Bakery vertelt over zijn ervaringen met een digitaliseringsassessment
16.10 uur | Jouke Kardolus van Oost NL over de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) en Food
16.20 uur | AI-workshop door Het Foodatelier, hoe kan ik AI in mijn foodbedrijf toepassen?
17.20 uur | afronding
17.30 uur | netwerkborrel
Aanmelden
Aanmelden Food, digitalisering en AI: What’s in it for me? | Kennispoort (kennispoortregiozwolle.nl)
Locatie
Aeres Hogeschool Dronten
De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten
Op deze locatie kun je kosteloos parkeren.