Manufacturing process workshop

AI-agenda

Advanced manufacturing-technologieën maken hoogwaardige, geautomatiseerde en efficiënte productie mogelijk, maar om optimaal van de voordelen te kunnen profiteren, is het cruciaal om verstandig te investeren en op de lange termijn te kijken. Ter gelegenheid van de officiële opening van het FIP-AM@UT, presenteren we een aantal industriële workshops. De workshops bieden managers en andere belanghebbenden in de productiesector de kans om samen te werken en te bespreken hoe geavanceerde productietechnologieën kunnen worden ingezet voor het toekomstige succes van hun organisatie.

OVER DE MANUFACTURING PROCESS WORKSHOP

Benut het volledige potentieel van meerassige CNC-bewerking en industrial additive manufacturing. Onze specialisten begeleiden u bij het maximaliseren van de voordelen van deze technologieën door inzicht te geven in de mogelijkheden en beperkingen. U krijgt praktische inzichten van Fraunhofer IPT-, Universiteit Twente- en FIP-AM-experts, maar ook van voorlopers in de industrie die deze tools gebruiken om hun productieprocessen te verbeteren. Van investeringsstrategieën tot onderhoudstips: ze nemen u mee in hun ervaring.

Maak van de gelegenheid gebruik om deel te nemen aan interactieve breakoutsessies om ideeën en ervaringen uit te wisselen. De workshop wordt afgesloten met een rondleiding door het Advanced Manufacturing Centre bij het FIP-AM@UT, waar u kennismaakt met de mogelijkheden van de nieuwste geavanceerde productietechnologie.

Bekijk de website voor meer informatie. 

AI-hub Oost-Nederland is partner van