Unlock the AI potential | Kick-off project BRAINS

AI-agenda

Het is een vraag waar veel van ons zich mee bezighouden: Hoe kan Artificial Intelligence (AI) voor concurrentievoordelen zorgen? De potentie is groot: uit onderzoek blijkt dat maakindustrie de grootste hoeveelheid data produceert in vergelijking met andere sectoren. Toch komt deze data in veel gevallen niet verder dan opgeslagen op een server. Reden genoeg voor een nieuw R&D project op Perron038: BRAINS. Met zeven partners wordt de komende twee jaar samengewerkt aan de ontwikkeling van concrete data- en AI-toepassingen om slimmer en efficiënter te kunnen produceren. Op 26 september vertellen we jou meer over het project én delen twee experts op het gebied van data-learning en AI hun kennis! 

Programma

14:00 uur    Inloop
14:15 uur     Algemene introductie BRAINS – Perron038
14:30 uur     Spreker 1: Emile van Gerwen – Research Fellow bij TNO-ESI
Emile neemt ons mee in het project ‘CareFree – AI-based System Health Assessment Scaled for Industrial Use’. Binnen dit project – uitgevoerd door TNO-ESI in opdracht van Canon – is onderzocht hoe AI ingezet kan worden, om monteurs te helpen bij probleemherkenning. Hij vertelt ons over het vraagstuk én de behaalde resultaten. 
15:00 uur     Spreker 2 : Een van de specialisten van FMI ImProvia
FMI ImProvia gebruikt geavanceerde technologieën zoals Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI), Cloud computing en Big Data Analyse om industriële processen en systemen te optimaliseren. Een van hun specialisten neemt ons mee in een casus over Artificial Intelligence!
15:30 uur     Pauze
15:45 uur     Use cases BRAINS
16:45 uur     Netwerkborrel
17:30 uur     Einde event

Aanmelden

Binnenkort delen we het volledige programma, maar aanmelden kan al! Laat ons weten of je er bij bent via het aanmeldformulier op de website. 

AI-hub Oost-Nederland is partner van