Vanguard Initiative: Interregionale AI Conferentie

AI-agenda

Op 22 en 23 september 2022 vindt de Interregionale AI Conferentie plaats in Zwolle. Dit is hét evenement voor bedrijven die zich bezighouden met Artificial Intelligence in Oost-Nederland, Baden-Würtemberg en Nordrhein-Westfalen.  

Ben je in bedrijf actief in AI-ontwikkelingen in de sectoren Health; Food; Tech en Energie en geïnteresseerd in Europese samenwerking? Meld je dan aan voor deze conferentie.

We bieden je de mogelijkheid om met potentiële projectpartners kennis te maken, brengen je op de hoogte van de laatste Europese financieringsmogelijkheden én bieden inspiratie van bedrijven die Europese projecten hebben uitgevoerd. Daarnaast maak je kennis met de dienstverlening van de AI Hub Oost-Nederland en de AI clusters van Baden-Würtemberg en Nordrhein-Westfalen.

Dit evenement biedt bedrijven een opstapje naar Europese samenwerking en is daarom bij uitstek een kans om partnerschappen te sluiten.

Programma 

  • Donderdag 22 september – Networking diner
    Ondernemers uit de regio’s en intermediaire organisaties die kunnen helpen bij projectontwikkeling, zoals Oost NL en de AI-hub Oost-Nederland ontmoeten elkaar bij het networking diner. 
  • Vrijdag 23 september – Matchmaking event  

Leer ondernemers vanuit andere regio’s op een slimme manier kennen. B2Match koppelt ondernemers met dezelfde interesses. Zet zo de eerste stappen op het gebied van grensoverschrijdende samenwerking.  

Aanmelden 

Registratie voor dit event verloopt via B2Match. Maak hiervoor eerst je profiel aan op B2Match via deze link. Klik vervolgens op deze link om je aan te melden voor deze conferentie. 

Vragen 

Kijk voor meer informatie en het complete programma op de website van Vanguard

Wanneer je nog vragen hebt over het programma kun je contact opnemen met Ingrid Meijer van Oost NL, via: ingrid.meijer@oostnl.nl.